Gladheidbestrijding

U kunt Waardlanden Reinigingsbedrijf B.V. inhuren voor de gladheidbestrijding op uw bedrijfsterrein. Aandacht voor gladheidbestrijding daar is immers belangrijk voor de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Waardlanden bestrijdt gladheid met een dooimiddel van zout en water. We beschikken over verschillende voertuigen die we kunnen inzetten voor de gladheidbestrijding en daarbij kunnen we uw terrein opnemen in onze strooiroutes.

Als u belangstelling heeft voor deze service, kunt u contact opnemen met onze bedrijfsadviseur via nummer 0183 – 68 11 11. Deze maakt dan een afspraak over het opnemen van uw bedrijfsterrein in een primaire strooiroute. Tarieven en voorwaarden kunt u bij ons aanvragen.

Primaire en secundare routes

Het strooiseizoen loopt van 1 november tot en met 31 maart. In deze periode hanteren wij twee soorten strooiroutes: primaire en secundaire. Primaire routes – die bestaan uit alle doorgaande wegen – worden binnen drie uur na een melding van gladheid gestrooid. Het strooien van de secundaire routes is afhankelijk van de beschikbare capaciteit en de duur van de vorstperiode.

 

Download:

  folder gladheidbestrijding.pdf